Kisfiunk Bence Alex

Napló kisfiunkról Bence Alexről akit nagyon szeretünk és féltünk.

Bence Alex

Bence Alex

Friss topikok

Bence kicsit jobban van

2011.05.25. 10:33 - czumbi

Ma reggel beszéltem az ügyeletes dokival. Az éjszaka folyamán vettek vért Bencétől és úgy néz ki tegnaphoz képest javultak az astrup (vérgáz) értékek, egész éjszaka esemény nélkül telt el. A telefonálásom időpontjában változatlan légzési paraméterekkel lélegeztették. Később, amennyiben nem lesz akadálya, lehet megkísérlik lejjebb vinni az értékeket. A bőrszíne is sokat javult, de az inkább a vérnek köszönhető amit tegnap adtak neki. Próbáltam Andi beszélni, de csak annyit mondott "Bence jól van..." és "majd később beszélünk". Ma a mi dokink lesz Bence mellett. Imádkozom, hogy Bence tovább javuljon.

Később ismét jelentkezem.

Puszi,
Bence, Andi és Balázs

A bejegyzés trackback címe:

https://bencealex.blog.hu/api/trackback/id/tr202930914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

czumbi 2011.05.26. 00:59:40

@nyuszómuszó: Köszönjük ! Erőt ad nekünk, hogy ilyen sokan gondolnak most ránk. Ezt, Bence nevében is mondom. A Jóisten áldása legyen velünk.
süti beállítások módosítása