Kisfiunk Bence Alex

Napló kisfiunkról Bence Alexről akit nagyon szeretünk és féltünk.

Bence Alex

Bence Alex

Friss topikok

Egyre rosszabbak a kilátások. :=( Imádkozunk szüntelen.

2011.05.26. 08:26 - czumbi

 Ma kora reggel bent volt Andi Bencénél, hogy vigyen neki tejet. Sajnos rosszabodott ismét az állapota. Az oxigén szintet ismét emelni kellett és a szaturációja ennek ellenére nem sokkal a piros szint felett volt. Ma reggel kellene a punkciót csinálni neki. A két nappal ezelőtti punkció során nagyon sok folyadékot szívtak le. Lehetséges, hogy azért is van most rosszabbul, mert több folyadék termelődik neki ami a második nap végére már nagyon nyomhatja a buksiját. Egyre több olyan körülmény van ami a rosszabb állapotot eredményezi. Nagyon jó lenne, ha beültetnék neki a shuntut, de a legutóbbi megbeszélésünkön a dokinkkal és a főorvos úrral egyértelművé tette számunkra, Bence nincs abban az állapotban, hogy kibírja ezt a hosszú utat Debrecenig ahol az ilyen jellegű beavatkozásokat végzik. Azért ott, mert ott vannak a legfelkészültebb orvosok és talán az egyetlen klinika egész Magyarországon a korababák operálásához.

Nagyon nagyon szomorúak vagyunk amiért ennyi szenvedésen megy Bencénk keresztül. Imádkozunk érte szüntelen, bárcsak tudnánk segíteni neki. Kérem a Jóistent mutassa meg a dokiknak az utat Bence gyógyulása felé. Mi imádkozunk értük és a nővérekért. Köszönjük az eddigi áldozatos munkát és törődést !

Imádkozzatok kérlek ti is ! Isten áldása legyen mindnyájatokkal.

Bence, Andi és Balázs

A bejegyzés trackback címe:

https://bencealex.blog.hu/api/trackback/id/tr542933439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyisztorevi 2011.05.26. 09:23:37

Drága Bence! Sokszor gondolok rád és szüleidre!

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.05.26. 09:33:20

Nyilván, nincs most Bence műthető állapotban, de az OITI szóba sem jött, mint lehetőség a későbbi shuntbeültetésre (tudom, van, ahol jobban szeretik Debrecent - ebbe most nem mennék bele, persze, ha majd aktuális lesz, érdemes a témát mindenképp körbejárni - de az OITI ugyanolyan kvalitásokkal rendelkezik, sőt, ők a kiemeltebb intézet és mégiscsak Budapesten vannak)? O_o

Nagyon sokat gondolok Rátok, hajrá Bence!

Sudve 2011.05.26. 22:08:38

Az nem merült fel lehetőségként, hogy a folytonos punkciók helyett egy kamrai draint kapjon Bence? Vagy legalább egy ideiglenes shuntöt? Fertőzés szempontjából persze egyik sem jobb a másiknál, de legalább nem a koponyáját kéne szúrni, és az ideiglenesnél hamarabb is látszik a túlnyomás, a drainen meg egyszerűen ürül a fölösleges liquor...

Nagyon-nagyon drukkolunk nektek!!!

Sudve 2011.05.26. 22:10:51

nyuszómuszó (:-D), az OITI-ban nem tudják lélegeztetni a babákat, nagyon-nagyon kivételes esetben vesznek fel "gépes" gyereket, Debrecenben viszont ott van egy komplett PIC.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.05.27. 21:26:34

Igenigen, erre gondoltam, mikor írtam, hogy nem műthető, pontatlan voltam, elnézést!
A punkciónak meg még az is hátránya _lehet_, hogy ha hajlama van cisztásodni, akkor a szúrások helyén későb ez nagyon komoly problémát jelenthet..
süti beállítások módosítása