Kisfiunk Bence Alex

Napló kisfiunkról Bence Alexről akit nagyon szeretünk és féltünk.

Bence Alex

Bence Alex

Friss topikok

Koraszülöttek Napja

2011.06.05. 05:31 - czumbi

Szombaton, Június 4-én rendezték meg a klinikán a már hagyománnyá vált Koraszülöttek Napját. Ilyenkor az osztályon született koraszülötteket meghívják erre a rendezvényre. Nagyon jó kezdeményezés. A dokik, nőverek újra láthatják kis pácienseiket. A gyerekek pedig megnézhetik azt az intézményt ahol ők első napjaikat, hónapjaikat töltötték sok érdekes programmal tarkítva. Ez a nap különleges volt számunkra és Bence számára is. Megengedték, hogy a nagyszülők, nagynénik és nagybácsik is bekukkanthassanak az osztályra délelőtt 10-11 között. Sajnálom, hogy nem tudtunk mindenkit meghívni a rokonok közzül, de az említett feltételek és Bence általános állapota miatt erre most nem volt lehetőség. 
Bence állapota kiegyensúlyozott volt. Volt széklet is, igaz beöntéssel.

Később csatolok képeket is. Most megyünk be hozzá. Imádkozunk szüntelen Bencéért !

Folyt köv.

Mindenkit puszil,

Bence, Andi és Balázs

A bejegyzés trackback címe:

https://bencealex.blog.hu/api/trackback/id/tr172958246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ViszmegDóri 2011.06.05. 11:37:14

Építsd föl minden éjszaka
építsd föl újra, s újra
amit lerombol benned
a nappalok háborúja.

Ne hagyd kihunyni a tüzet
a százszor szétrúgottat
szítsd a parazsat
Nélküled föl újra nem loboghat.

Kedves Kis Bence,Drága Andi és Balázs!
Aggódva figyeljük Bencétek állapotát és a labor egy emberként olvassa nap mint nap a blogot és szorítunk,hogy miharabb felépüljön és erős szívós kisfiú váljék Belőled.Csodálattal olvassunk a szülői kitartásotokról és még-még több erőt is hitet kívánunk az egész Kútvölgyi Labor nevében.Puszi és Ölelés.

gál aniko 2011.06.05. 13:51:42

Szívedet a szenvedések és Isten fenyítései megsebezték?Vesd azért magadat mint gyermek az atya karjaiba.Enged,hogy szeretete meg gyógyítson.Vár beteg gyermekére,hogy jót tegyen vele.Jöjj azért hozzá.

czumbi 2011.06.06. 07:28:58

@ViszmegDóri: Kedves Dóri ! Nagyon köszönjük a bátorító sorokat. Hálát adunk, hogy ennyire sziveteken viseltek minket. Nagyon nehéz időszakban vagyunk. Kérlek imádkozzatok Bencéért ! Köszönjük ! Szeretettel gondolunk rátok ! Bence, Andi és Balázs

czumbi 2011.06.06. 07:32:08

@gál aniko: Kedves Anikó ! Bocsáss meg, hogy csak most válaszolunk soraidra. Nagyon köszönjük, hogy velünk vagy és figyelemmel követed mindennapjainkat. Most nagyon rosszul van kis Bencénk. Imádkozunk érte ! Kérünk mondj el egy imát Bencéért. Tudom már nagyon sokszor megtetted. Nagy szüksége van most rá ! Szeretettel gondolunk Rád ! Bence, Andi és Balázs

gál aniko 2011.06.06. 08:13:16

Szívesen megismernéd az Atyát ?A mi Urunk Jézus Krisztus Őhozzá akar vezetni.Csak azokat tudja az Atyához vinni,akik Vele járják az utat,amelyen előttük ment ,mint Isten fia.Ma is ez az út visz Isten városához,az Atyai házhoz.Járj ezen az úton és megismered az Atyát az Ő szeretetében.Megnyitja a szívét azok előtt,akik Jézus útján járnak.
süti beállítások módosítása