Kisfiunk Bence Alex

Napló kisfiunkról Bence Alexről akit nagyon szeretünk és féltünk.

Bence Alex

Bence Alex

Friss topikok

"Most összetöröm a rád nehezedő igát, és köteleidet leszaggatom" (Náh 1,13)

2011.06.02. 07:54 - czumbi

Az asszíroknak megengedte Isten, hogy egy időre elnyomják népét, de eljött az idő, amikor megtörte hatalmukat. Ugyanígy tart egyeseket közülünk is elnyomva a Sátán, és szenvednek igája alatt. Bárcsak elérkezne most hozzájuk az Úr igérete: "Összetöröm a rád nehezedő igát, és köteleidet leszaggatom".
  Az Úr azonnali szabadulást ígér: "Most töröm össze...". Higgyél az azonnali szabadulásban, és megkapod azt hited szerint még ebben az órában. Ha Isten így szól: "most", az ember ne mondja rá azt, hogy "inkább holnap".
  Nézd, milyen tökéletes a szabadítása: az igát nemcsak leveszi, hanem össze is töri; a bilincseket nemcsak felnyitja, hanem le is szaggatja. Íme, Isten hatalma biztosít róla, hogy az elnyomó nem tér többé vissza. Igája összetörött, nem hajthatja még egyszer alá a fejünket. A bilincsek szétszakadtak, nem kötözhetnek meg újra. Higgy hát az Úr Jézus teljes és végleges szabadításában! "Ha a Fiú megszabadít titeket, valóban szabadok lesztek” (Jn 8,36).

Jöjj Uram, és szabadítsd meg a foglyokat ígéreted szerint!

Ez a mai (Június 2) ige C. H. Spurgeon - Isten igéreteinek tárháza imakönyvéből.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bencealex.blog.hu/api/trackback/id/tr102950650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

czumbi 2011.06.06. 07:58:09

@nyisztorevi: Köszönjük szépen ! Most még inkább szükségünk is van minden együttérző szívre. Szeretettel gondolunk Rád ! Bence, Andi és Balázs
süti beállítások módosítása