Kisfiunk Bence Alex

Napló kisfiunkról Bence Alexről akit nagyon szeretünk és féltünk.

Bence Alex

Bence Alex

Friss topikok

Ma is Anya-Apa vizit volt

2011.05.26. 20:19 - czumbi

Együtt voltunk bent, hogy találkozhassunk ismét kisfiunkkal. Nagyon aranyos volt most is. Kapott egy fehér bodyt ami könnyen kigombolható és egy új sapit amin nagyon aranyos kis állatok vannak. Nyugodt volt, a szaturáció is elég jó volt amikor bent voltunk nála. A pocakja most is nagyon nagy volt, gondolom kapott fájdalomcsillapítót, mert most kevesebb mocorgott. Néha mozgatta a kicsi száját amint érezte a tejecskét a gyomrában. Nyújtózkodott is. Amikor bekentem ismét a pocakját a hüsítő krémmel látványosan emelkedett a szaturációja. Sokat simogattam a kezét és beszéltem hozzá. Andi megjegyezte, megismerte a hangomat, mert amint megszólaltam a száját mozgatta, mintha válaszolni akarna nekem. Próbálok utánaolvasni az interneten hasonló tünetekkel járó betegségeknek. Amikor valamire ráakadok mindig megkérdem a dokinktól, nem lehet-e ez vagy az a probléma. Tudom ők is sok mindent végig gondoltak és nyilván az ő szakmai tudásukhoz nem fér kétség. Mindezek ellenére a probléma forrását még mindig homály fedi. Szerintük nem autoimmun betegség (pl. autoimmun hepatitis) hanem valószínűleg anyagcsere zavar lehet a májprobléma hátterében. Tű a szénakazalban eset. Imádkozunk Bencéért és az orvosokért, nővérekért.

Köszönünk minden imát, kedves szót Bencéért, nagy szükségünk van rá !

Mindenkit puszilunk,
Bence, Andi és Balázs

A bejegyzés trackback címe:

https://bencealex.blog.hu/api/trackback/id/tr622935104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

együttérző 2011.05.26. 22:07:42

Kedves Bence, Andi, Balázs!
Nagyon erős szentet kerestem Nektek, aki sok csodát tett már.
Szent Charbel, libanoni.
Kérem a Szeplőtelen Szűzanyát és Boldog II. János Pál pápát és Szent Charbelt, segítsenek Bencének és Nektek! Gyógyuljon meg a kisfiatok, éljetek vele hosszú életet boldogságban!
Isten áldjon Benneteket!
A klip több képe csodás kép.www.youtube.com/watch?v=10vd2lh9zO8&feature=related
süti beállítások módosítása