Kisfiunk Bence Alex

Napló kisfiunkról Bence Alexről akit nagyon szeretünk és féltünk.

Bence Alex

Bence Alex

Friss topikok

Reggeli találkozó. Liquor gondok és légzés problémák.

2011.05.31. 23:12 - czumbi

 Ma reggel találkoztunk a szemdoktornővel. Nagyon kedves volt. Elmondta mi a helyzet Bencével ami a szemét illeti. Volt jó dolog is meg kevésbé jó, de a lényeg, egyelőre nem kell operálni. A jelenlegi állapota miatt amúgy is túl kockázatos lenne. Andi ma sokat járt a lakás és a kórház között. Megengedték, hogy este 6kor dajkálhassa kis Bencét. Együtt voltunk Bencénél este. Én kicsivel 6 után értem a kórházhoz. Andi később jött, mert a tömegközlekedéssel gondok voltak. Épp kérdezte a nővérke, hol van Anya amikor bejött az ajtón. 

Bence sajnos rosszabbul szaturált. Holnap reggel lesz ismét punkció, valószínű azért is van most kicsit rosszabbul. A liquor nyomja a buksiját. Mindezek mellett a pocakja is nagy. Szélcsővet tett be neki a nővérke. Az oxigén szintet meg is kellett emelni, de még így is a szaturáció épphogy nem ment pirosba. (olyankor már sipol a gép). Nagyon szép új ruhában és szép sapiban volt felöltöztetve. Bár most nem volt túl jól Bencike, de azért megpróbáltuk, hátha Anyuci ölében jobban fogja érezni magát. Sajnos nem sokat lehetett az ölében. A szaturáció és a pulzus is kezdett leesni. Azért ez a kis idő is nagyon jó volt. Nekem nagyon jó érzés volt látni őket így együtt. Reméljük, holnap a punkció után ismét jobban lesz és talán ismét ölbe lehet venni. 

A májáról még mindig nem tudunk semmi közelebbit. A doki szerint stabilak az 
értékek.  Úgy volt, az este 6 órás vizit után hazamegyünk. Mivel Bence nincs jól, 
maradtunk. A látogatás után leültünk a kórház halljában és beszélgettünk, együtt 
imádkoztunk. Úgy érzem elérkeztünk ahhoz a határvonalhoz amit a mai orvostudomány még nem tud átlépni. Egyedül a Jóisten az akihez fordulhatunk. Támogatását kérjük adjon Bencének gyógyulást és nekünk erőt, hogy minden nap mellette lehessünk és megadjuk neki mindazt amire szüksége van. Imádkozunk Szent Ritához, Szent Charbelthez, Boldog II János Pálhoz, Jézushoz járjanak közben kisfiunkért, Bencéért, a nővérekért, orvosokért, mindazokért az emberekért akik melletünk állnak, velünk együtt imádkoznak.
 
Most amikor írom ezt a bejegyzést, épp várom Andit. Nagyon várom, hogy 
beszámoljon róla....
 
Már itthon vagyunk. Bence állapota rosszabodott ismét. A liquor nagyon nyomja a 
buksiját. A légzésszámot emelni kellett, mert már az oxigén szintet nem lehet 
feljebb vinni, a maximumon van. :(
 
Imádkozunk Bencéért !
 
Jó éjszakát kívánunk,
Bence, Andi és Balázs

A bejegyzés trackback címe:

https://bencealex.blog.hu/api/trackback/id/tr492947463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

együttérző 2011.06.01. 13:35:31

A JÉZUS IMA

Urunk, Jézus Krisztus, Isten Fia, könyörülj rajtunk!
Urunk, Jézus Krisztus, Isten Fia, könyörülj rajtunk! 10x

Mondom neked, ha valaki ezt a rózsafüzért imádkozza, megnyílik a menny számára, és irgalmam megmenti.
Kössetek velem békét, kössetek békét! Mindennap kérjetek: Urunk, Jézus Krisztus, Isten Fia könyörülj rajtam, bűnösön ! Leányom, tanítsd meg bátyáidat erre az imádságra! Tanítsd meg őket, hogy szálljanak magukba, és keressék a csendességet, míg ezt a rózsafüzért imádkozzák!

Kedves Bence, Andi, Balázs!
Imádkozom értetek!
süti beállítások módosítása