Kisfiunk Bence Alex

Napló kisfiunkról Bence Alexről akit nagyon szeretünk és féltünk.

Bence Alex

Bence Alex

Friss topikok

Búcsúzunk tőled, szeretet Kisfiunk, Bence Alex

2011.06.06. 14:08 - czumbi

„Jézus mondja: Én vagyok a feltámadás és az élet, aki hisz énbennem, ha meghal is él; és aki él, és hisz énbennem, az nem hal meg soha.”

Szeretet Kisfiunk !

Ezt a levelet most neked írom. Szeretném megköszönni neked, hogy voltát nekünk és velünk voltál. Sok örömteli pillanatot és sok szomorúságot éltünk meg együtt. Abban bíztunk, hogy a végén minden jóra fordul és veled kiteljesedik az életünk. Veled valóban kiteljesedett az életünk. Szívem most tele van szomorúsággal és bánattal amit még leírni sem tudok. Szemem könnyes amikor csak Rád gondolok. Eszembe jut amit utoljára súgtam a füledbe, ma reggel. A halál nem választ el minket örökre, csak egy rövid időre. Odafent, újra együtt leszünk majd meglátod. Köszönjük, hogy megvártál és elköszönhettünk tőled. Nagyon büszkék vagyunk Rád. Hatalmas terhet, fájdalmat viseltél el és mégis tudtál mosolyogni ránk és örülni nekünk. Bízony sokat tanulhatunk, Mi, tőled. Soha nem felejtem el azt a pillanatot amikor kis kezedet fogtam és miután elengedtem, ujjaiddal keresni kezdted, hol vagyok ? Most én kérdezem Tőled, hol vagy Kisfiam ? Hadd szorongassam kicsi ujjadat ismét. Hadd adjak puszikat arcodra, kezedre, lábodra, kis pocakodra... de már elmentél. Hiába kérleltünk maradj még velünk. Neked menni kellett. Menned kellett, a Jóisten szólított magához.

Elmentél, a gép ami figyelte pulzusod már nem jelzett. Percekig csak üresen villogott. Majd a gép ismét jelzett, volt pulzusod. Még egyszer visszajöttél hozzánk, hogy még egy utolsó ölelést, puszit adjunk neked. Majd végleg elmentél és mi könnyes szemmel, üresen néztünk a messzeségbe. Szívünk majd megszakadt...

Most már az égre tekintünk, ha újból látni szeretnénk. A Jóisten kegyelme legyen veled és nyissa meg számodra az Ég Országát. Kérlek bocsáss meg nekünk és imádkozz Értünk. Legyünk együtt Veled és Sárikával újra Odafent.

Szerető öleléssel gondolunk Rád,
Anyuci és Apuci 

Kedves Mindnyájan !

Holnap, 2011 Június 7-én pontosan délben, amikor a harang szól, kérlek egy perc néma csenddel emlékezzetek Bencénkre.

Köszönjük !
Bence szülei, Andi és Balázs

A bejegyzés trackback címe:

https://bencealex.blog.hu/api/trackback/id/tr82961560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyisztorevi 2011.06.06. 14:31:34

Mindig veletek lesz.
:*

tyinka 2011.06.06. 15:16:45

oszinten egyutterzek veletek nagy fajdalmatokban! Bence,nyugodj bekeben!

CNorbert 2011.06.06. 15:51:29

Kedves Andi és Balázs!

Fogadjátok őszinte részvétünket!
Mindig kicsit félve nyitottuk meg a blogot. Örültünk a jó híreknek, jó volt olvasni bizakodásotokat, mély hiteteket és a reményteli sorokat, hogy hamarosan minden jóra fordul. Féltünk a rossz hírektől, aggódtunk. A Jóisten magához szólította őt. Mérhetetlen bánatot és szomorúságot okozott ezzel nektek, az egész családnak, minden ismerősnek, de talán ennél több volt a célja. Bence földi szenvedésein könyörült meg? A hitünket erősítette? Nem tudhatjuk.
Mélyen együtt érzünk veletek, osztozunk fájdalmatokban!
Norbert, Kati, Fanni, Peti, Marci

er2ram 2011.06.06. 16:06:35

Öszinte részvétünk, mélyen együtt érzünk veletek. Próbáljátok elfogadni Isten akaratát , és legyetek nagyon erősek ezekben a nehéz percekben. Ha bármiben segithetünk nektek, kérlek szólj.
Nagyon, nagyon sajnáljuk ...
Nyugodj békében Bence!
Moni, Tibi, Jazmin es Peti

Angel5 2011.06.06. 16:26:40

Őszinte részvétünket fejezzük ki....és nagyon-nagyon sajnálom. Holnap természetesen, ahogy írtátok délben egy gondolok majd Rátok, és ma este pedig gyertyát gyújtok Bence fiatokért, és remélem az én kisfiammal, Benedekkel együtt figyelnek majd minket és vigyázzák lépteinket.

Bogyók 2011.06.06. 16:28:14

Részvéttel gondolunk rátok ... nem tudom elképzelni sem, hogy milyen lehet nektek, de az ahogy búcsúztok mindig példa lesz előttem. Hiszem, hogy kaptok erőt ez után is a Mindenhatótól, úgy ahogy eddig kaptatok. Köszönöm, hogy megosztottátok velünk ez elmúlt pár hónapot. Isten áldjon benneteket.

Sudve 2011.06.06. 18:30:06

Nagyon-nagyon sajnálom, együtt érzünk veletek. :-(

mary44 2011.06.06. 18:33:55

Drága Andi és Balázs! Ma különösen félve néztem meg a blogot, mintha megéreztem volna, hogy kicsi Bence itt hagyott minket.Egyetlen vigasz, hogy a Jóisten megszabadította a földi szenvedéstől. Nagyon együttérzek veletek. Holnap délben elbucsuzunk Bencikétől, nehéz percek ezek, de legyetek erősek.
Marika, Attila, Zoltán

benedekkriszti 2011.06.06. 18:51:51

Drága Andi és Balázs!

Isten adjon erőt nektek az elmondhatatlan fájdalom elviselésére. Bence emléke örökké élni fog bennünk is. Eltávozott családtagjaink majd vigyáznak rá Odafennt.
Puszilunk Tieteket!
Kriszti, Gyuri és a gyerekek

sz_zsuzsi 2011.06.06. 20:06:09

Kedves Andi és Balázs!

Mély együttérzéssel osztozunk fájdalmatokban.
A blog révén mindannyiunk lelkében mély nyomot hagytál Bencike. Nap mind nap érted aggódtunk, imádkoztunk, reménykedtünk. Mindig emlékezni fogunk Rád. Nyugodj békében kicsi Bence.

Puszilunk
Zsuzsi, Feri és Ábel

CTomi 2011.06.06. 21:32:59

Kedves Andi és Balázs,

"Legszebb emlék a szeretet, melyet mások lelkében hagyunk"

Nagy fájdalmatok mélyen megrendített bennünket is! Kis Bence elbúcsuzott és elment...de hátrahagyta a szeretetet és a hitet amit Tőletek kapott és hála Nektek megosztottatok Velünk is. Igaz szüleiként szebben, odaadóbban nem lehetett volna Őt ápolni-szeretni, mint ahogy azt tettétek fáradhatatlanul. A blog óriási érzéseket mozgatott meg valamennyiünkben és az érzések velünk maradnak kitörölhetetlenül!
Bencus, örülünk hogy találkoztunk, szívünkbe loptad magad... Nyugodj békében!

Nagyapánk kedvenc gondolatával búcsuzunk Tőled: "A szeretet soha el nem fogy" (Pál apostol Korinthusi első levele 13. fejezete.)

Puszilunk,
Tomi és Melinda

assila 2011.06.06. 21:56:12

Kedves Andi és Balázs!

Csodálatos volt figyelni, kis Bencétek mekkora erővel küzdött négy hónapig. De legalább ennyire csodálatos volt látni azt is, mekkora hit és erő adatott nektek mindezt végigharcolni. Amit ti tettetek, úgy érzem, sokunk számára példaértékű.
Isten soha nem nehezít nagyobb súlyt a vállunkra, mint amit elbírunk. De a ti erőtök óriási!
Biztos vagyok benne, hogy ezt a nagy fájdalmat is bátran viselitek és képesek vagytok megnyugodni Isten akaratában. Tiszta szívből kívánom, hogy soha ne gyengüljetek meg hitetekben, és merítsetek új erőt a továbblépéshez Isten határtalan szeretetéből.

Kis Bence, nyugodj békében!

mami45 2011.06.06. 22:49:47

Kedves Andi és Balázs!
Megrendülve és imádkozva olvastam minden bejegyzést és csodáltam hármatok összetartozását és Istenbe vetett hiteteket. Osztozom mérhetetlen fájdalmatokban.
"Áldott az Isten, a mi Urunk Jézus Krisztusnak Atyja, az irgalomnak Atyja, és minden vigasztalásnak istene, aki megvigasztal minket minden nyomorúságunkban, hogy mi is megvigasztalhassunk bármely nyomorúságba esetteket azzal a vigasztalással, amellyel Isten vigasztal minket." 2Kor 1,2
Bence Alex nyugodj békében!

eschersgirl 2011.06.06. 23:10:07

Kedves Andi és Balázs!

Fogadjátok őszinte részvétemet!
Nehéz ilyenkor bármit is mondani, így csak annyit szeretnék, hogy lelkiekben veletek vagyok, veletek eggyütt búcsúzom szeretett kisfiatoktól!!! Számtalan csodát végigélhettetek eggyütt!

Nyugodj békében kis Bence!

Sziasztok,
Ildi

együttérző 2011.06.07. 08:03:35

"Mert meg vagyok győződve, hogy sem halál, sem élet, sem angyalok, sem fejedelmek, sem jelenvalók, sem eljövendők, sem hatalmak, sem magasság, sem mélység, sem semmiféle más teremtmény nem választhat el minket az Isten szeretetétől, amely megjelent Jézus Krisztusban, a mi Urunkban." Rm.8,38-39.

Kedvesek!
Mami45 írásán felbátorodva szeretnélek Benneteket vigasztalni, bizonyságot tenni. Szívesen találkoznék Veletek, hogy beszélhessünk. Odamegyek, ahova mondjátok, ma bármikor.
Fájdalmatokban Veletek vagyok!
Ildikó 06-20-776-4908

bala08 · http://percprint.hu/ 2011.06.07. 08:48:11

Fogadjátok őszinte részvétemet!
„…minden vigasztalás Istene, aki megvigasztal minket” (2Korinthus 1:3-4)
Szeretettel: Füle Balázs

bee_01 2011.06.07. 12:03:28

Nyugodjál békében Bencike!

bartha agi 2011.06.07. 13:59:10

Drága Andi és Balázs!

Fogadjátok őszinte részvétünket!

"Szenvedéseid és megpróbáltatásaid között se add fel a reményt, mert szereteted küzdelmét látva Isten képes lebontani a fájdalom töviskoronáját."

Puszilunk és sokat gondolunk rátok, a Bartha család

Eni.H 2011.06.07. 15:23:31

Kedves Andi, Balazs Irma neni es az egesz csaladotok reszere kivanunk sok erot es vigasztalast ezekben a pillanatokban.
Hisszuk hogy nehez volt most elbucsuzni Bencetol, de a szomorusagotok ne legyen hosszadalmas, tudvan azt hogy a Jo Istennel ujra eggyutt lesztek majd egykoron. Hadd oruljon most Gyula bacsi is a kis unokajanak meg ha fajdalmas is nekunk. Emlekeitekben Bence mindig ott lesz veletek, es odafentrol majd ugyan olyan mosolygosan tekint le ratok.
Egyuterzo szivvel olel benneteket "szomszedjaitok" Eni es Icu, Kanadabol.

dana canahai 2011.06.07. 19:49:14

Drága Andi és Balázs!

Mély együttérzéssel osztozunk nagy fájdalmatokban. Öszinte részvétünk! Nyugodj békében kis Bence!
a Canahai csalad: Dana, Radu, Lili, David

mspoppy 2011.06.08. 20:49:05

Kedves Balázs, nagyon szép és szeretetteljes búcsúzót írtál! Kérlek, fogadjátok őszinte részvétünket! Nyugodjék békében a drága kis Bence!
süti beállítások módosítása