Kisfiunk Bence Alex

Napló kisfiunkról Bence Alexről akit nagyon szeretünk és féltünk.

Bence Alex

Bence Alex

Friss topikok

Egy különleges nap

2011.05.31. 00:18 - czumbi

Ma megengedték Andinak, hogy egész nap ő tegye tisztába Bencét. Ez mindíg nagy ajándék neki, mert kimutathatja gondoskodását. Javult is kicsit a szaturáció míg kicserélte a pelusát.
Nagyon hosszú nap volt a mai, reggel 9től este 9ig bent volt Andi Bencénél. A nap csúcspontja a 3 órás látogatáskor jött el. Bence annyira jól viselkedett, hogy miután a nővérke előzőleg megbeszélte a dokinkkal, oda adták neki Bencét, hogy dajkálhassa. Kicsit nehezen ment az ölbe vétel amit Bence viszonylag jól tolerált. Biztos ami biztos egyik kezével a lélegeztető csövet szorongatta míg Anyuci mellkasára került és utána sem engedte el. Időnként cuppogtatott és a nyelvét kinyújtotta párszor. Egyszer véletlenül nyelvével hozzáért Anyuci ruhájához ami nem igazán váltotta ki tetszését. Borzongva húzta vissza nyelvét. Anyuci elnevette magát látva reakcióját. Bence felfelé nézett, hogy megnézze ki nevet így rajta. Csodálkozó tekintettel nézett Andira, majd látva, hogy ő még mindig nevet és mosolyog rá, ő is elmosolyodott. Egyébbként ma sokat mosolygott Andi szerint.
Este 6kor együtt voltunk bent nála. Nemsokkal azután, hogy beengedtek minket, már ki is kellett menjünk, mert röntgen felvétel készült az egyik kisbabáról. Épp a pelusát akarta Andi kicserélni és már ki is bontotta amikor ki kellett menni. Bence ahogy kibontottuk a pelusát rögtön elmosolyodott. Sajnos épp akkor kellett kimenjünk, mosolygós Bencénket magára hagyva. Úgy mosolygott, hogy szinte a fülig ért a szája. Mire visszamehettünk, már elmúlt a vidámsága. Azért nem tűnt szomorúnak sem, legfeljebb meglepődött, amiért olyan hirtelen eltűntünk. 
Megmértük a lázát és igen magas volt. Száműztük a takarót ami alatta volt, mert amiatt is felmehetett a láza, illetve kitakartuk, azzal is próbáltuk egy kicsit hűteni. Estére a láza visszament, bár még volt egy kicsi hőemelkedése. Egyelőre nem tudjuk van-e fertőzése, Antibiotikumot úgy tudom most is kap. Lehet megelőzésképpen. Érdekes, amikor a nővérke megemelte Bencét a szaturációja nem lefele, hanem felfele ment. Szerintem azért, mert a keze kicsit lógott emiatt több vér áramlott a végtagok felé ami jótékony hatással volt a szaturációra. Összességében ma Bence jól volt a körülményekhez képest, sokat mosolygott. Andinak az volt a legszebb pillanatok egyike amikor Bencét dajkálgatva ő felnézett rá és összemosolyogtak, illetve, hogy ilyen sokszor tisztába tehette Bencénket.

Köszönjük a nővérkének és dokinknak és hálát adunk a Jóistennek ezért a különleges napért. Imádkozunk legyen még nagyon sok ilyen.

Szép álmokat, jó éjszakát !

Bence, Andi és Balázs

A bejegyzés trackback címe:

https://bencealex.blog.hu/api/trackback/id/tr562944983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása