Kisfiunk Bence Alex

Napló kisfiunkról Bence Alexről akit nagyon szeretünk és féltünk.

Bence Alex

Bence Alex

Friss topikok

Imádkozunk. Imádkozzunk !

2011.06.02. 14:43 - czumbi

Folytatjuk az imát Bencéért. Kérjük a Jóisten segítségét. Minden látogatási alkalomkor reggel 9 óta bent volt Andi Bencénél. Most készül ismét bemenni hozzá. Mindíg egy kicsit többet maradt vele, bátorította őt. A reggel ismét csináltak neki punkciót, az előző tegnap volt. Úgy érezzük a fokozódó visszaesés az agykamrai megterhelés miatt is van. Az utóbbi alkalmakkor mindíg több és több folyadék ürült neki, az agya egyre nagyobb nyomásnak volt kitéve. Nagyon erős fájdalomcsillapítót kap és be is kellett katéterezni emiatt. (a gyógyszerek elernyesztik az izmokat, nem tud magától pisilni) Nagyon ödémás, a dokink azért bízik, hogy az ödémásodás idővel csökkenhet. Változatlan magas paraméterekkel kapja az oxigént és a szaturáció reggel javult kicsit, de délre ismét csökkent. Délután bemegyünk együtt Bencéhez. Én a délelőtt elmentem a közeli templomunkba és megköszöntem a Jóistennek, hogy éjszaka vigyázott Bencénkre. A tegnap este amikor kivételesen bemehettem hozzá, nagyon legyengült állapotban volt, az ujjaival finom mozdulatokat tudott csak tenni. Biztattam, hogy legyen erős és mutassa meg mennyire tud küzdeni. Az újjamat a tenyerébe tettem, együtt elimádkoztuk a "Mi atyánkot." és a Jézus imát. Kértem a Jóisten kegyelmét és utmutatását. Sok puszit adtam neki és simogattam egész kicsi testét. Mielőtt elmentem volna még adtam neki jó éjt puszit és a homlokára az ujjammal egy keresztet rajzoltam. 
Nagyon aranyos ruhácskában volt a sapiján kis állatok voltak és az volt ráírva "Safari". Szeretném majd elvinni az állatkertbe hogy együtt csodáljuk, simogassuk meg az állatokat.

Este lefekvéskor arra gondoltam virrasztani fogok, mert ha hívnak a kórházból, nem szeretnék arra a telefoncsörgésre felébredni. Amint ezen gondolkoztam váratlanul megszólalt egy belső hang. Azt mondta nekem, feküdjek le nyugodtan, mert Ő vigyázz Bencére. Eszembe jut Bőjte Csaba könyvéből egy részlet amikor arról beszélt, hogyan kezdődőtt az Ő megtérülése. Elkezdett a Jóistenhez beszélni és egy idő után azt vette észre, hogy a magában feltett kérdésekre válasz érkezik. Úgy érzem, bármi is fog történni, a Jóisten mindig mellettünk fog állni egész addig amíg mi is ezt akarjuk. Mi ezt akarjuk ! Az Ő csodája segítette Bencét eddig is. A dokik már többször azt mondták / gondolták Bencének nincs sok hátra. Azt kívánom, a Jóisten most is tegye áldott kezét Bencénk homlokára, hogy meggyógyuljon.

Imádkozzunk együtt Bencéért !

Ma reggel készült fotó. Kéz a kézben Anyucival.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mindenkit Puszilunk,
Bence, Andi és Balázs
 

A bejegyzés trackback címe:

https://bencealex.blog.hu/api/trackback/id/tr372951591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MészárosA 2011.06.02. 21:09:18

Kedves Andi és Balázs!

Én az Attila felesége vagyok. Ugyan csak most írok először, de azóta követem a blogot, mióta Attila mesélt Rólatok! Én emlékszem Bencére, nem messze volt a mi Zsófinktól.
Csak azt tudom kívánni Nektek, hogy egyik délután Veletek is azt közöljék, amit március 16-án velünk: lehet menni egy másik kórházba "hízlaldába", már nem igényel intenzív ellátást.
Nagyon szorítunk Értetek!

Sok szeretettel gondol Rátok:
Attila, Zsófi és Lili
süti beállítások módosítása