Kisfiunk Bence Alex

Napló kisfiunkról Bence Alexről akit nagyon szeretünk és féltünk.

Bence Alex

Bence Alex

Friss topikok

Bence ma mosolygott

2011.05.24. 12:33 - czumbi

Andi beszámolt a reggeli vizitjéről. Bence mosolygott amikor bement hozzá. Most is bekente a pocakját a hűsítő krémmel. Remélem segít neki.  Felhívtam az osztályt, beszéltem az ügyeletes dokival. Bence állapota változatlan tegnap óta. A mi dokinkkal nem tudtam beszélni, mert egy másik kisbabát kisért el az I-es klinikára és nem sokat tudott Andival beszélni sem. Azt igérte, ha visszajön többet beszélhetünk. 

Andi jelenleg is bent van Bencénél. Várom, hogy újból jelentkezzen. Nincs rosszabb a bizonytalanságnál. Még mindig nincs diagnózis az állapotáról. Emiatt a kezelés is késik, legfeljebb a tüneteket tudják enyhíteni. 

Mást nem tehetünk, imádkozunk. Kérjük a Jóistent legyen irgalommal és áldja meg Bencét. Mutassa meg a dokiknak a helyes utat Bence gyógyulása felé.

Kérlek, mondjatok ti is el egy imát érte.

Köszönjük az érdeklődést és hozzászólásokat !

Mindenkit puszil,
Bence, Andi és Balázs

A bejegyzés trackback címe:

https://bencealex.blog.hu/api/trackback/id/tr392928544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mami45 2011.05.24. 14:17:40

Kedves Andi, Balázs, Bence! Sokat gondolunk rátok. Imádkozunk, hogy Isten adjon erőt mindnyájatoknak.

czumbi 2011.05.26. 00:53:36

@mami45: Köszönjük ! Remélem tudok majd jobb hírekkel is beszámolni... Imádkozunk, hogy így legyen. Balázs
süti beállítások módosítása