Kisfiunk Bence Alex

Napló kisfiunkról Bence Alexről akit nagyon szeretünk és féltünk.

Bence Alex

Bence Alex

Friss topikok

Bence állapota tovább romlott

2011.05.23. 15:52 - czumbi

Bence állapota tovább romlott az elmúlt 24 órában. Általános gyengeség, bőre szine szürkésé vált. Meg kellett emelni a légzési paramétereket. Hozzá kell tennem, hétvégén, bár láthatóan rosszabbul szaturált és emelni kellett az oxigén szintet, semmilyen javulást segítő beavatkozás nem történt (leszámítva a szokott punkciót), legalább is nem kaptunk róla tájékoztatást. Egyelőre a dokik keresik mi okozza ezeket a tüneteket, mindeddig eredménytelenül.

Lehet nincs köze hozzá, de biztosan nem javít Bence állapotán... [bejegyzés törölve]

Andi nagyon ki van borulva és kimerült. Én is nagyon aggódom miatta és Bence miatt is. Ráadásul azt sem engedték meg, hogy pár napra befeküdjön a kórházba. Ne kelljen folyton úton lenni a kórház és az otthon között. Van ugyan egy mama szoba ahol meg van engedve, hogy lepihenjen, de a körülmények nem teszik ezt lehetővé. (nagyon poros, sokszor rányit a takarító személyzet amikor ott tartózkodik)

Remélem a következő bejegyzésbe már jobb híreket tudok megosztani. Bízunk a Jóistenben és imádkozunk, hogy Bence jobban legyen.

Imádkozzatok értünk !

Bence, Andi és Balázs

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bencealex.blog.hu/api/trackback/id/tr722926312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyisztorevi 2011.05.23. 16:26:56

Gondolok rátok!!
*ölel*

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.05.23. 20:57:42

Nagyon-nagyon sok erőt kívánok; rengeteget gondolok Rátok!
süti beállítások módosítása