Kisfiunk Bence Alex

Napló kisfiunkról Bence Alexről akit nagyon szeretünk és féltünk.

Bence Alex

Bence Alex

Friss topikok

Imádkoztunk Bencéért

2011.05.29. 14:45 - czumbi

A reggel 10 órai látogatáskor együtt voltunk bent Bencénél. A szaturációja volt már jobb is. A légzési paraméterek változatlanok. Nagyon édesen mélyen aludt. Igyekeztem nem piszkálni, azért megsimogattam óvatosan párszor és fogtam a kis ujjait. Néha felébredt egy rövid időre, mert olyankor a pulzusa megemelkedett és a szaturációja egy kicsit leesett. Nagyon picit még a kezeit és a száját is mozgatta. A dokink oda jött hozzánk és elmondta, hogy éjszaka nem volt változás Bence állapotában. A bőrszíne most egy kicsit sötétebbnek tűnt.
Látogatás után elmentünk templomba, kicsit késve értünk oda, mert 11kor kezdődőt a szentmise. Imádkoztunk Bencéért és a többi kisbabáért.

Andi ma még kétszer megy be. Most a 3 órás vizitre és este 9re. Én a szokott 6 órás látogatási időben leszek ott. Várunk és imádkozunk legyen javulás Bence állapotában.

Anyu főzött ma nekünk ebédre. Nagyon finom volt és köszönjük. Köszönjük az ajándékokat és finomságokat amiket küldtek az otthoni szeretteink.

Alvó kis Bencénk...

A bejegyzés trackback címe:

https://bencealex.blog.hu/api/trackback/id/tr942940920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása