Kisfiunk Bence Alex

Napló kisfiunkról Bence Alexről akit nagyon szeretünk és féltünk.

Bence Alex

Bence Alex

Friss topikok

Nincs változás. Imádkozunk.

2011.05.18. 11:42 - czumbi

 Sajnos Bence továbbra is lélegeztetésre szorul. Állapota nem romlott, de javulás sem történt. Ma beszélünk a dokinkkal és a főorvos úrral. Nagyon aggaszt minket az "egyébb problémák" amiket a dokink említett, de nem részletezett.

Ma reggel is volt punkció. A beavatkozás alatt hörgő görcsöt kapott Bencénk, de kapott rá gyógyszert. Most amikor a bejegyzést írom alszik és láthatóan megkönnyebbült, mint mindíg amikor a felesleges liquort leszívják neki.

Tegnap este sajnos nem tudtam bemenni, mert az egyik kisbaba rosszul volt. Ilyen esetekben látogatás tilalom van az osztályon. A fiatal doktornő megnyugtatott, Bence állapota változatlan. Este 9re elkisértem Andit és találkoztunk azzal az ikres anyukával akinek az egyik kisfia volt rosszul délután. Jó volt egy kicsit beszélgetni, megosztani az ismereteinket, tapasztalatainkat. 

Mostanában, talán az időjárás változás miatt is, sok kisbaba volt rosszul és sajnos az elmúlt 3 hétben 2-en is eltávoztak. Nemrég az egyik kisbaba, egy ikerpár egyik tagjaként, a születése után nem sokkal feladta a küzdelmet. Részvétünk a szülöknek, így ismeretlenül is. 

Továbbra is imádkozunk, hogy Bence javuljon, erősődjön és kérlek mondjatok el ti is egy imát érte, értünk. Nagyon köszönöm !


Mindenkit puszilunk,
Bence, Andi és Balázs

A bejegyzés trackback címe:

https://bencealex.blog.hu/api/trackback/id/tr612913463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása