Kisfiunk Bence Alex

Napló kisfiunkról Bence Alexről akit nagyon szeretünk és féltünk.

Bence Alex

Bence Alex

Friss topikok

Nagy előrelépés után

2011.05.07. 09:15 - czumbi

 

Tegnap előtt, csütürtökön délelőtt 11 órakor levették Bencét a lélegeztető gépről és cpap-ra tették. Ma reggel amikor ezt a bejegyzést írom még mindíg cpap-on van. Ami azt jelenti, hogy most már sokkal jobban bírja a tüdeje a levegővételt. Ez nagyon jó hír nekünk. Hálát adunk a Jóistennek, hogy Bence a légzés terén is sok javulást mutat. Köszönjük a dokik és nővérek áldozatos munkáját ami most egy újabb eredménnyel gazdagodott. 

Andi ma 9-re ment be hozzá hogy vigyen tejecskét. Vettünk egy babatakarót, jó puha és Andi most magával vitte, bízva benne, hogy Bencét ma is dajkálhatja. Remélem a körülmények ezt lehetővé teszik és biztos Bence is nagyon örülne neki. 

Ő nagyon hálás kisbaba. Nem szokott ok nélkül panaszkodni. Amikor valamiért rossz kedvű és megtaláljuk az okát utána rögtön megnyugszik és el is mosolyodik. 

Én, mivel hétvége van, 2x mehetek be hozzá ma: reggel 10-re és délután 6-ra. A tegnap mindössze 2 percet lehettem bent nála, mert Pécset voltunk és csak este 7 órára tudtam beérni Bencéhez. Mindenképp szerettem volna látni még ha csak ilyen rövid időre is, hogy elmondjam neki mennyire örülünk a jó híreknek és mennyire büszkék vagyunk rá. Kérem a Jóistent segítse továbbra is Bencét, áldja meg őt és a kórház dolgozóit.

Később még jelentkezem, hogy beszámoljak a további fejleményekről.

Most zárom soraim.

Mindenkit puszil,
Bence, Andi és Balázs

UI. Drága kicsi hörcsögünket aki több mint 2 évig volt hűséges házi kedvencünk, Süsüt, tegnap elbúcsúztattuk és gyertyát gyújtottunk érte itt: http://www.gyertyagyujtas.hu/index.php/22469.kivalasztott

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bencealex.blog.hu/api/trackback/id/tr62884308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása