Kisfiunk Bence Alex

Napló kisfiunkról Bence Alexről akit nagyon szeretünk és féltünk.

Bence Alex

Bence Alex

Friss topikok

Újabb sikeres punkció.

2011.03.17. 10:51 - czumbi

Reggel ismét vettek le folyadékot Bencénk buksijából. Több mint 30 ml jött le, sajnos még mindíg van benne vér is. Ez az eljárás azt a célt szolgálja, hogy az agyvérzés következtében megnövekedett agyviz felesleget leszívják, hogy ne nyomja az agyállományát a felgyülemlett folyadék. Sajnos a folyadék amit leszívtak még mindíg véres volt. Ezt az eljárást addig kell folytatni amíg vér is ürül az agyvízzel utána jöhet a shunt beültetés. A mai beavatkozást jól türte és a reggeli látogatáskor még mosolygott is kicsit Andira. Picit remegett a szája széle amikor mosolyra húzta. A doki szerint lehet sűriteni a leszívásokat, már a mostani is a 3adik napon történt, de akár minden második nap is megismételhető, ha azt a Bence állapota úgy kívánja. A doki is megállapította, hogy szépen növöget Bence baba. Szerinte már több mint 1 kiló. Nemsokára újra mérlegre teszik. Büfizni is tud már, a tegnapi és mai etetéskor is bemutatta új tudományát.


Még mindíg vannak gondok a fejéssel. Ma újra megpróbáljuk felhívni a dokit (tegnap nem vette fel, ki volt kapcsolva), hogy kérjünk időpontot és tanácsot mit tehetünk, hogy a fejés zavartalanabb lehessen.

Ma reggel mielőtt mentünk volna a kórházba, tettünk egy kitérőt az ismert svéd bútorüzletbe. Kapható náluk egy kiságy amit még nagyon régen kinéztünk csak drága volt. Most viszont féláron lehetett megvenni. Reggel 7kor, nyitásra mentünk. Nagy tömegre és tolongásra számítottunk, de ahhoz képest nem is voltak sokan. Reggelizni is ott reggeliztünk szinte ingyen. Ez is a mostani akció része volt. Nagyon örültünk, hogy meg tudtuk venni a bútort és nem volt nagy tömeg. Minden nap kapunk valami ajándékot a Jóistentől. Hálát adunk érte. Kicsit furdal is a lelkiismeret, mert bizony az elmúlt napok sok feszültséggel, aggódással teltek a vele járó kellemetlenségekkel, rossz közérzettel együtt.

Andit különösen érzékeny mostanában. Igyekszünk a napi programot ezentúl úgy megválasztani, hogy lehetőleg neki több idő jusson pihenésre.

Mindenkit puszil,

Bence, Andi, Balázs és Irma mama

A bejegyzés trackback címe:

https://bencealex.blog.hu/api/trackback/id/tr362746566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mazsi38 2011.03.17. 11:29:58

Nagyon örülünk annak, hogy Bence baba szépen cseperedik!
Sok erőt kívánok Nektek, sokszor puszilunk Benneteket!
Andinak üzenem,hogy példaértékű és kívételes anyuka!
Sokszor ölel benneteket: Krisz ,Mazsi , Janka
süti beállítások módosítása