Kisfiunk Bence Alex

Napló kisfiunkról Bence Alexről akit nagyon szeretünk és féltünk.

Bence Alex

Bence Alex

Friss topikok

Enyhe javulás

2011.02.20. 21:09 - czumbi

Bence ma sokat pisilt. Hála a Jóistennek. A testhőmérséklete viszont továbbra is ingadozik. Az inkubátorban a fekvőfelületett úgy állították be hogy a felsőteste és a kicsi feje magasabban legyen. Ma hason feküdt, ugyhogy Andi nem látta mi a helyzet a haspuffadásával és a doki is épp telefonált amikor tudott volna vele beszélni. Később fel fogom én is hívni, hogy érdeklődjek Bence állapota felől. A sárgasága is most enyhülni látszik Andi szerint. Most nem olyan sárga a bőre. Andi épp most megy be hozzá amikor ezt a bejegyzést írom. Nemsokára indulok érte a korházba, mert ez az utolsó látogatási idő.
Biztosan nagyon kimerült ő is annak ellenére hogy délután itthon lehetett és kicsit aludt is. Keveset alszik és ráadásul most belázasodott. Felirtak neki antibiotikumot és szedhet lázcsillapítót is. Imádkozunk, hogy minél előbb rendbe jöjjön, hogy tudjon ismét Bencének anyatejet adni. A dokik szerint is az a legjobb Bencénknek, ha anyatejjel táplálják. Nagyon fontos a bélműködés beinditásához.

Holnap el kell menjek a házassági anyakönyvi kivonatért, hogy végre anyakönyvezhessük Bencét. Sok az adminisztráció meg az utánajárás ezzel, de gondolom sokaknak nem mondok ezzel újat. Ugyanakkor ez egy nagyon örömteli dolog is, hogy hivatalosan is a nevünkre vesszük őt.

A bejegyzés trackback címe:

https://bencealex.blog.hu/api/trackback/id/tr712675565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása