Kisfiunk Bence Alex

Napló kisfiunkról Bence Alexről akit nagyon szeretünk és féltünk.

Bence Alex

Bence Alex

Friss topikok

Erősödünk lelkileg

2011.02.18. 10:25 - czumbi

Az elmúlt több mint 24 óra eseményei. Bence baba belázasodott tegnap reggel. Felment a láza 38 fok fölé. Cseréltek neki antibiotikumot minek hatására, vagy egyébb okok miatt lement a láza délutánra 37 fokra. A doki szerint a kisbabák jobban tűrik a lázat és ezért nem kell nagyon aggódni. Azért mi aggódtunk picit.

A tegnap esti kereskedelmi tévék hiradójában beszámoltak egy csodálatos felépülésről. Egy 23 hétre született mindössze 380 gramm súlyú kisbabát mentettek meg és egészségesen engedtek haza 5 hónapos intenzív ápolás után a korházból.

Részletek az alábbi linkeken:

http://tv2.hu/tenyek/video/380-grammal-szuletett-a-koraszulott-baba-mar-jol-van

http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/380-grammal-szuletett-magyarorszag-legkisebb-babaja-2044304

Visszatérve a mi kis Bencénkre... Babánk bőre nagyon vékony emiatt sajnos amikor a tegnap a leragasztott pelenkát leszedték egy nagyobb bőrdarab is lejött a kicsink hasáról. Megkértük a nővéreket, hogy a pelust ne ragasszák le. Nincs  is sok értelme szerintem, mert nem tud annyit mozogni hogy ledobja magáról. Andi kenegeti Bence bőrét, mivel erősen kiszáradt az inkubátor páratartalom ingadozásai miatt (ezt utólag orvosolták), mert egy másik inkubátorba tették. Ugy tudom voltak szerelők akik az elromlott inkubátort megjavították és talán Bencénket vissza is tették az eredeti inkubátorba. A fontos, hogy legyen jó a páratartalom és a bőre szépen gyógyuljon. Most fertőtlenítő kezelést kap rá hogy el ne fertőzzön.

Már nagyon várom a mai delet amikor Andit végre kiengedik és itthon lehet pár órát hogy este újra ott legyen Bencénk mellett. Emiatt a du. 3 órás vizit kimarad. 

A hasa tegnap fel volt puffadva. A nővérke kiszívta a levegőt a gyomrából. Azt mondják azért van levegő mert amikor szondán keresztül kapja a tejet a nyomástól egy kevés levegő is belekerül a gyomrába. A tegnapi hemokultura negatívnak bizonyult ugyhogy bízunk benne hogy a tegnapi láz nem gyulladás miatt alakult ki. A dokik nagyon szoros felügyelet alatt tartják.

Most egyelőre ennyi... Folyt köv.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bencealex.blog.hu/api/trackback/id/tr662669950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jimbo 2011.02.18. 21:09:54

Hajrá Balázs, Hajrá Bence,

Szurkolunk és olvasunk.

RV

Bogyók 2011.02.18. 21:50:11

Sziasztok!

Örülünk, a friss híreknek. Gondolunk rátok imádságban. Sok erőt!

"Az Úr erőt ad népének, az Úr megáldja népét békességgel." Zsoltárok könyve 29,11

czumbi 2011.02.19. 08:04:46

Sziasztok !

Köszönjük az imákat és az idézetet. Érezzük a velünk való közösséget. Sokat számít nekünk.

Bence, Andi és Balázs
süti beállítások módosítása