Kisfiunk Bence Alex

Napló kisfiunkról Bence Alexről akit nagyon szeretünk és féltünk.

Bence Alex

Bence Alex

Friss topikok

Apa vizit

2011.05.22. 01:54 - czumbi

Tegnap (szombat) dél óta csak én látogatom Bencét. Andi otthon lábadozik. Őt is elkapta az a fertőzés amin én is keresztül mentem a múlt héten. A torokfájással kezdődtek a tünetei, fájt a feje és gyakorlatilag minden testrészében fájdalmat érzett. Tegnap délutánra felment a láza, de a gyógyszer hamar levitte. Ennek ellenére jobbnak láttuk, hogy otthon maradjon elővigyázatosságból. Mivel volt egy kis láz is amúgy sem adhatott tejet Bencének.

Ma a szokott időkben voltam vizitelni. A reggeli látogatáskor Bence nagyon élénk volt. Sokat mocorgott és a szemeit is nyitogatta. Az elmúlt napokban azt vettük észre, hogy amikor nyitva vannak a szemei és beszélünk hozzá, egyenesen ránk tekint, hosszasan a szemünkbe nézve. Nem tudjuk mire számíthatunk a látását illetően. Imádkozunk, hogy minden rendben legyen vele.

Este kicsit később tudtam bemenni, mert az egyik babával foglalkoztak. A doktornő megállított amikor épp készültem bemenni, hogy megnyugtasson, Bence jól van. Kicsit meg kellett ugyan emelni az oxigént, de csak azért, mert egész nap teli volt a pocakja és a 3órás tejből is kevesebbet kaphatott. A szélcső viszont segített kiüríteni a pocakját és estére megnyugodott. A  reggeli élénk figyelem és mozgolódás ezek szerint a pocakja miatt volt. Nagyon jó természetű baba a mi kis Bencénk, mert hősiesen küzdött anélkül, hogy sírt volna. Igaz, a lélegeztető gép miatt nem is tud egyelőre, de nem látszott rajta elkeseredés sem. Mostanában, azt vettem még észre, hogy amikor nagyon jól érzi magát a bőrében nagyokat ásítozik. Olyannyira jól csinálja, hogy amikor csak ásít egyet vagy felidézem magamban azt a pillanatot nekem is ásítanom kell. 

Nagyon színes dolgok vannak most körülötte. Van egy zöld kis takaró amire fektették. Egy kék takaró amivel betakarták derékig. Egy piros kis párna ami koraszülötteknek van, hogy korrigálja a sok fekvéstől az ellaposodott fejecskéjét. A buksiján pedig egy zöld csíkos kis sapka van. Az ágya fölött pedig Tigrincs vigyázza álmát illetve kapott egy tarka barka kis bohócot is ami tud zenélni, de ritkán húzzuk fel, mert nagyon hangos. Egyébként a gépek folyamatos sípolása körülötte amúgy sem teszik lehetővé, hogy zavartalanul hallgassa.

A múlt héten kaptunk rengeteg gyerek ruhát Norberttől és Katitól amit ezúton is köszönünk. Bence biztosan nagyon boldog lesz és örömmel fogja hordani őket. Egyelőre még nem öltöztethetjük fel, mert akadályozhatja a megfigyelését, ellátását.

Köszönjük a legutóbbi hozzászólásokat a blogon nyuszómuszó-tól és mspoppy-tól. 

Jó éjszakát !

Puszi,
Bence, Andi és Balázs

A bejegyzés trackback címe:

https://bencealex.blog.hu/api/trackback/id/tr1002922721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása