Kisfiunk Bence Alex

Napló kisfiunkról Bence Alexről akit nagyon szeretünk és féltünk.

Bence Alex

Bence Alex

Friss topikok

Javulás és visszaesés

2011.02.28. 23:34 - czumbi

Hétfő délután biztató eredményeket kaptunk a vérlemezkeszámmal kapcsolatban. Sokat javult a tegnaphoz képest. Ami viszont továbbra is gondot jelent a vizelet ami ismét apadni látszik. Széklet sem volt még a vasárnap reggeli óta. Úgyhogy javult is Bencénk állapota meg nem is. Andi azt hallotta, a nyugtatók amiket Bence kap lehetnek szerepük abban, hogy nincs széklete Bencénknek... Én ehhez nem értek, így nem is fűzök hozzá semmit.

Ma megnéztem a Napló tegnapi adásában a dohányos kismamákról szóló riportot. Pár pillanatra benne volt Bence babánk is a riportban. Pl. amikor a főorvos úrral készítenek interjút a koraszülött intenzíven és a háttérben van egy inkubátor, benne Bence fiunkkal. Félreértések elkerülése véget mondom, sem én, sem Andi nem dohányzunk, Bence babánk csupán statisztált a riporthoz. Neki nem a dohányzás miatt kellett korábban megszületnie... Ugyanakkor hozzátenném, előzetesen senki nem kérte a hozzájárulásunkat, hogy adásba adhassák Bencénket. Mindez a véletlen műve és mint mondottam Bencénk és a riport témája között nincs semmiféle összefüggés.

A Napló riport címe: [bejegyzés törölve]

Késő este felhívtam a dokit, hogy érdeklődjek Bence állapota felől. A doki szerint kielégítő az állapota. Sokat javult péntek óta, de a vizelet és széklet gondok még mindíg kínozzák. Mostanában sokat alszik. Andi nem is nagyon mer hozzáérni, de azért ma is egy jó nagyot ásított és amikor Andi megsimizta a fülecskéjét megemelkedett a szaturációja.

Holnap folyt köv, mert aludni is kell valamikor...

Köszönjük a visszajelzéseket és imákat amik szüntelen érkeznek hozzánk...

Bence, Andi és Balázs 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bencealex.blog.hu/api/trackback/id/tr112700027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

együttérző 2011.03.01. 08:08:06

Kedves Bence, Andi, Balázs!
Nagyon örülök a jó híreknek, és hogy ha messziről is, de láthattam Bencét. Köszönöm szépen, hogy felraktad ezt a riportot.
Az is jó érzés, hogy a főorvos úrból annyi erő és felelősségérzés árad, jó kezekben van a fiúcska!
Nagyon sokat gondolok Rátok, fohászkodom értetek! Igazi hősök vagytok!
Szeretettel a Szeretetért!
süti beállítások módosítása