Kisfiunk Bence Alex

Napló kisfiunkról Bence Alexről akit nagyon szeretünk és féltünk.

Bence Alex

Bence Alex

Friss topikok

Újabb gyógyszer csere

2011.02.23. 18:15 - czumbi

Ma délelőtt beszéltem a dokival. Sajnos a multheti hemokultúrából (remélem jól irom) kimutattak egy új bacit. Valószínű ez a baci felelős Bence lázáért és talán az egyébb tüneteiért is. Cseréltek neki antibiotikumot. Bizom benne, hogy még időben sikerül úrrálenni a fertőzésen és imádkozom a Jóistenhez segítsen Bencinek lekűzdeni az újabb kórt. Már egy sereg gyógyszert kap. Van amit megelőzés képpen, mást a tünetekre, fertőzésre illetve rásegítésként a szervek megfelelő működésének elősegítésére.

Ma kevesebbet mozgott és végig nyugodtan feküdt. A tegnap este volt egy "kis megingás" hogy a dokit idézzem. Magasabb volt a CO2 vérgáz érték emiatt emelni kellett ismét az oxigén szintet. Mára viszont kicsit lejjebb vitték neki. Nem tudom mi történt az este... Ez az első eset, hogy a doki ilyen szóhasználattal élt. Este még fel fogom hívni. Ma találkoztunk Katival, Marcival és Anikó nénivel a korháznál. Nagyon kedves tőlük, hogy eljöttek meglátogatni minket és a sok finomságot amit hoztak ezúttal is köszönjük. 

A doki mondta, hogy Bence bélműködése még mindíg nem tudott beindulni. Egy rövid időre le is kellett állítani a tejecskét. Közel 2 napig nem volt széklete Bencének, de ma reggel sikerült neki. Igy ma reggeltől megint kaphat kevés tejecskét. Naponta 7x 1 ml az adag. Ezek mellett kap probiotikumot is. A hasa viszont még mindíg puffadt. Emiatt Bencike kap beöntést is. Nagyon meg tudom érteni, hogy már kezd elege lenni a sok gyógyszerből, tűszúrásból és kezelésből.

Andi megsimította ma a vállát amire ő kicsit megrángatta. Időnként kicsit mozgatta a lábát, kezét, de a szemét nem volt hajlandó kinyitni vagy lehet aludt. Nehéz eldőnteni mikor alszik, mert a görcsoldók miatt keveset mozog. Kap májvédőt is pár napja. A vizelete lehet ettől kezd tisztulni a vértől.

Bencének van egy hűséges barátja, Tigrincs (kis plüss tigris kulcstartó). Andi minden alkalommal magával viszi és odateszi neki az inkubátorra. Mától viszont éjjel-nappal vigyázza őt, mert a nővérke megengedte, hogy az inkubátoron maradhasson. Igy akkor is vele lehet, ha Andi épp nincs nála. Bence is biztos örül neki, hogy valaki mindíg ott van az ő inkubátoránál, nincs annyira egyedül. 

Ma este 7-re megyek vissza Andiért. Hazaviszem kicsit pihenni. Lehet este 9re vissza akar majd menni... Nagyon fáradt és félek, hogy ez már sok lesz. Ugyanakkor tudom, nem lehet kérni és nem is szeretném, hogy kevesebbet legyen Bencivel, mint amit elbír, mert ő most nagyon igényli a jelenlétét. Biztos érzi a nyugtató simizéseket és megismeri a hangját. A szaturációja mindig megemelkedik kicsit amikor megsimizza vagy beszél hozzá.

Most megyek vissza a korházba... Legyetek jók és imádkozzatok értünk. Köszönjük !

Bence, Andi és Balázs
 

A bejegyzés trackback címe:

https://bencealex.blog.hu/api/trackback/id/tr722685670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mazsi38 2011.02.25. 18:35:25

Drága Bence Alex, Andi és Balázs!
Ma mesélte Andi, hogy a kis Bence súlya szépen gyarapodik, mondtam is Andinak, hogy anyaméhben is 30 . hét után gyarapszik hetente 200 gr- ot, Benci pedig 500 gral született és most 630 gr, mindezt ha jól tudom 2 hét alatt érte el Bence.
Minden szépen alakul majd, és a zene amit bevihetettek neki, higyjétek el csodát fog művelni!
Gondolok Rátok sokat és imádkozom Bencéért minden nap, minden percében!!!

együttérző 2011.02.25. 20:15:58

Kedves Andi és Balázs!
Egy levelezőlistán olvastam rólatok több, mint egy hete, hogy kéritek az imáinkat.
Biztos vagyok benne, hogy a mi listánkról többen is imádkoznak értetek és Bence Alexért.
Először nem tudtam, hogy hogyan imádkozzam értetek, csak az járt az eszemben, amit én nagyon súlyos élethelyzetemben hallottam belsőleg, hogy "ne úgy legyen, ahogy én akarom, úgy legyen, ahogy Te akarod". Most is ezt mondogattam miattatok egy napig, aztán másnap, múlt pénteken az jutott az eszembe, hogy a legméltóbb az lenne, ha gondolatban a Szűzanya elé térdepelnék Veletek együtt, és közösen a Szűzanya ölébe tennénk Bence Alexet, úgy, hogy a másik térdén a kis Jézus van. Tehát egy szintre a gyermek Jézussal. Erre gondoltam és úgy imádkoztam értetek múlt pénteken reggel kb. 20 percet, és akkor megnyugodtam, hogy Bence Alex ott a legjobb helyen van, és Ti is a legjobb helyen térdeltek, és én pedig egy kicsit segítek Nektek a terhet viselni.
Én így imádkozom Értetek továbbra is, ha megengeditek.
Szeretettel
egy együttérző

er2ram 2011.02.26. 11:19:56

Mi is sokat gondolunk rátok és szoritunk, imádkozunk értetetek. Gratulálok Bencének a sulygyarapodáshoz ! ez nagyon jó hir , hogy szépen gyarapszik.
Kitartást nektek ! Ha bármiben segithetünk szoljatok! Sok puszi, Moni, Tibi és a gyerekek.
süti beállítások módosítása