Kisfiunk Bence Alex

Napló kisfiunkról Bence Alexről akit nagyon szeretünk és féltünk.

Bence Alex

Bence Alex

Friss topikok

Újabb hullámvölgy

2011.02.20. 15:05 - czumbi

 Tegnapi nap, szombaton, Bence nagyon keveset pisilt megint. Újra ödémás lett emiatt. A doktornővel beszéltem és azt mondta adnak neki vízhajtót. Ennek hatására kicsit javult a helyzet, de még mindíg elmarad a várt mennyiségtől. Tegnap láza is volt 38 fok ami időnként lement majd újra visszaemelkedett. Beszéltem a dokival ma koradélután és a láza most úgy tűnik elmult. Kap egy újabb antibiotikumot, mert valószínű van valahol egy gyulladása. A láz és vizeleti problémák mellett ma kiderült májgyulladás jellegű tünetei vannak ami idézve a doktor úrat, az intravénás táplálás egyik következménye is lehet és remélhetőleg csak átmeneti jellegű. Most is fel van puffadva Bence pocakja, amit beöntéssel segítenek levinni. Minimális széklete is volt ma reggel. Bence légzési paraméterei viszont valamellyest javultak, jobbak a vérgáz paraméterek.

Andi sincs jól. Felment a láza jóval 38 fok fölé. Begyulladt a melle, mert túl sok a teje és nehezen jön ki. Mint később kiderült éjszaka is fel kellett volna kelnie hogy kifejje. Most antibiotikumot szed és a gyulladás miatt most nem adhat Bencének tejet. Bence most tápot kap. Andi dokijának igaza volt, hogy készüljünk fel, mert lesznek még hullámvölgyek, ez elég hamar beigazolódott. Köszönjük a sok levelet amiket kaptunk IWIW-en és a bejegyzéseket a blogon.

Továbbra is köszönünk minden imát, kedves szót, vigasztalást. Imádkozunk, adjon a Jóisten Andinak és Bencének sok-sok erőt, hogy átvészeljék ezeket a megpróbáltatásokat.

Végezetül egy rövid idézet C. H. Spurgeon - Isten igéreteinek tárháza című imakönyvéből:

Február 19 - Ezután jobb lesz

"Megaláztalak ugyan, de többé nem alázlak meg..." (Náh 1,12)
 
A szenvedésnek van határa ! Isten küldi, és Ő vet neki véget. Talán sóhajtva mondod: "Mikor lesz már vége?". De ne feledd minden bajunk teljesen megszűnik, ha egyszer véget ér ez a gyötrelmes földi élet. Ezért várj csendben, viseld türelmesen az Úr akaratát, amíg újra eljön.

Amíg így vársz meglátod, mennyei Atyánk "összetöri a ránk nehezedő igát" (1,13), ha az már betöltötte rendeltetését. Ha kiverte belőlünk ostobaságainkat, nem ostoroz tovább. Ha pedig próbatétel végett küldte a szenvedést, hogy azáltal is Őt dicsőítsük, befejeződik a próba, amint az Úr dícsőségéről szóló bizonyságtételre fakaszt bennünket...

Az Úr könnyen nappalra válthatja az éjszakát. Aki a felhőket küldi, el is tudja oszlatni azokat. Ezért legyünk jóreménységgel, jobb idők következnek. Énekeljünk hát már előre egy boldog halleluját !

Köszönöm Bence és Andi nevében, hogy elolvastad. Balázs 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://bencealex.blog.hu/api/trackback/id/tr182674750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tyinka 2011.02.20. 18:09:53

Erot,egeszseget kivanok mindharmotoknak,imadkozunk a kis Benceert.Kitartas!
Szoke Kati
süti beállítások módosítása