Kisfiunk Bence Alex

Napló kisfiunkról Bence Alexről akit nagyon szeretünk és féltünk.

Bence Alex

Bence Alex

Friss topikok

Újabb nap telt el változás nélkül

2011.02.17. 00:10 - czumbi

 

Mai napon Február 16án Bence baba sokat aludt és kevesebbet mozgott. A doktor úrral kétszer is beszéltem telefonon hogy érdeklődjek a Bencénk állapota iránt. Először kevesebbet tudtunk beszélni mert rosszkor hivtam, de másodjára (este) már tudtunk kicsit beszélgetni. Sajnos Bence állapota továbbra is igen súlyos. Nincs ugyan semmilyen rendellenessége vagy kóros elváltozása, de a szervezete még nagyon éretlen így továbbra is be kell segíteni neki. Az elszenvedett agyvérzésnek pedig a doki szerint biztosan lesznek következményei. :(

A jó hír  a mai napra, hogy azért mondjak valami pozítivat is, hogy reggel már elkezdett saját maga is levegőt venni a lélegeztetés mellett. A doki véleménye szerint általános állapota kielégítő. Nagyon kis adagokban kapja továbbra is az anyatejet viszont az emésztőrendszere nagyon éretlen és még mindig vérzékeny. Imádkozom, hogy ne legyen újabb szövődmény, mert anélkül is Bence babánk nagyon legyengült állapotban van. Most veszít még a születési súlyából ami amúgy az újszülött babáknál is fennáll.

Köszönjük a sok felajánlást autó ügyben. Jelentem meg van oldva most egy ideig... Egyetlen dolog amit szeretnénk kérni tőletek, hogy imádkozzatok értünk. Amióta megirtam a körlevelet és elkezdtem írni a blogot nagyon sokan válaszoltak és ez nekem, nekünk most sok lelki erőt ad. Úgy érzem most erre van leginkább szükségünk.

Mégegyszer köszönjük nektek !

Bence, Andi és Balázs

Később még jelentkezem...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bencealex.blog.hu/api/trackback/id/tr562666807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mazsi38 2011.02.18. 13:19:04

Köszönjük Balázs, hogy minden nap írsz pár sort Bencéről, így mi is figyelemmel tudjuk kísérni a mindennapjaitokat!
Imádkozunk Bencéért !

czumbi 2011.02.19. 08:02:41

Szia, Hálásak vagyunk mindenkinek akik velünk vannak és osztoznak lelkileg a terheinkben. Köszönjük !

Bence, Andi és Balázs
süti beállítások módosítása